25. Allt är möjligt!

“Det blåser och är riktigt dålig sikt. Vi sitter på flygplatsen och diskuterar om det är möjligt att lyfta med en liten Sessna i detta vädret. Vi är ett gäng piloter som snart ska flyga. Vi flyger alla de lite större maskinerna. En pilot påstår bestämt att det är omöjligt medan någon annan hävdar att visst är det möjligt. “Allt är möjligt!!”

 

Ja, du har säkert hört det förr – människor som säger “Allt är möjligt!”

Är det så? Är det inte bara en käck klyscha som vissa överoptimistiska människor slänger ur sig? Är det verkligen någon som med säkerhet kan säga att allt är möjligt?

Fast….  vad är det som säger att allt INTE är möjligt? Tidigare trodde man faktiskt att det var omöjligt att flyga – och vad sker idag? Ingen trodde heller på att man skulle kunna prata med människor på andra sidan jordklotet – men hur ser det ut idag? Är det omöjligt idag? Nej, det är inte längre omöjligt – båda dessa saker ÄR faktiskt möjliga idag.

Vad är det som säger att saker som vi idag uppfattar som omöjliga faktiskt är omöjliga??

Fundera på saken – vilken attityd vill du ha till nya uppgifter, till nya händelser och till nya utmaningar i livet? Vill du tänka, nej, det här blir svårt , det går inte – eller vill du tänka “Allt är möjligt”?

Valet är ditt! Det är DU som väljer hur du vill förhålla dig!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *